Text provisional, pendent de revisió legal. Darrera actualització: 14/11/2026.
Com esborrar les dades
Teniu tres opcions, i les podeu fer totes:
- Desconnectar Instagram des del panell del col·lectiu (botó «Desconnectar»). Esborrem la llau d'accés a l'instant.
- Treure WeAllPost d'Instagram: a l'app d'Instagram, Configuració › Aplicacions i llocs web › WeAllPost › Elimina.
- Esborrar-ho tot: escriviu a hola@weallpost.com des del correu amb què vau donar d'alta el col·lectiu (o indiqueu-ne el nom). Esborrem el col·lectiu, les fotos, els textos i les publicacions pendents en un màxim de 30 dies i us ho confirmem.
Les publicacions que ja s'han fet a Instagram són al vostre compte: les podeu esborrar des d'Instagram.